Celeb

Az ifjabb Schobert Norbitól zengett a hotel, a szülei is kiakadtak

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.28 | 16:48

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Schobert Lara, valamint öccse, ifjabb Schobert Norbi részt vettek a TV2 Szerencsekerék VIP című műsorában, ahol egy szórakoztató történetet osztottak meg a gyermekkorukból.

Fotó: RTL

A 19 éves Lara nem tudott megállni, hogy ne osszon meg egy vicces esetet testvérével kapcsolatban, ami még kisgyermekkorukban történt velük. Az ifjabbik Schobert Norbert mindig is szerette a figyelmet, és már kisgyerekként is szívesen volt a középpontban. Lara nevetve mesélte el, hogy nem mindig volt könnyű felügyelnie az öccsét, mert Norbika a tréfák nagymestereként gyakran különös dolgokba keveredett.

Lara megosztotta egy emléküket egy családi szilveszterezésről, amikor Norbika egy ártalmatlannak induló játékból egy pillanat alatt tűzriadót varázsolt elő. Lara elmesélte, hogy Norbi hat- vagy hétéves lehetett ekkor, és amikor bújócskáztak, ő a másik csapatban volt. Norbi azonban megnyomta a tűzriadógombot, és ezzel jelezte, hogy itt van – az egész pihenő szállodát felverve ezzel. A vicces esetet a család emlékezetesnek tartja, bár a tűzoltók már kevésbé nevettek…

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló