Celeb

Durva, egy teljesen kamu Drew Barrymore-interjú köröz a neten

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.03 | 12:47

Kreatív egyiptomi újságírás, a színésznő egy riporternek se hordott volna össze ennyi baromságot.

Egy, az első szótól az utolsóig kínos interjú köröz Drew Barrymore nevével, melynek forrása az EgyptAir fedélzete. Egy figyelmes utas szúrta ki a repülőgépen található magazinban a riportot, ami aztán kiröppent a Twitterre. Adam Baron ráadásul szakmabeli: az írással és politikai elemzéssel foglalkozó úr pont Kairóba tartott, mikor kinyitotta a Horus nevű sajtóterméket.

Lefotózta a szürreálisnak ható fotókat és idézeteket, majd kiposztolta a közösségi médiának. Tweetjére rengetegen ráharaptak. Az anyag  az amerikai színésznő köreibe is eljutott, akinek a képviselete szerint egyáltalán nem készült semmilyen egyiptomi interjú, és a csapata már fel is vette a légitársaság PR-osaival a kapcsolatot.

 

A nyelvtani hibáktól hemzsegő fércmű Aida Tekla nevén fut, és azon rágódik, hogy Barrymore otthagyta a rivaldafényt, hogy

legfőbb szerepére, az anyaságra

koncentráljon.

Csak akkor folytatom a pályát, ha már a lányaim függetlenné válnak tőlem.

adják a színésznő szájába. Már az indítás is meredek: “annak ellenére, hogy a művésznő egy stabil kapcsolatot sem tudott sokáig felmutatni, és számos házassága csúfosan végződött, plusz a sztárlét is megviselte – a gyönyörű amerikai hollywoodi színésznő úgy döntött, egy időre kiszáll a verkliből. Hogy élete legnagyobb szerepére fókuszálhasson”.

via GIPHY

Kiderül, hogy Barrymore-nak 17 kapcsolata volt eddig, köztük eljegyzések és házasságok is. A pszichológusok szerint természetes, hogy ilyen döcögősen ment neki, ugyanis kiskora óta hiányzott az apafigura az életéből, hiszen kilenc éves korában elváltak a szülei. Ezért törődésre és figyelemre vágyott a férfiak részéről, de a dolgok nem úgy sültek el, ahogy tervezte. És ez még semmi!

via GIPHY

Jön a nők szerepének szakértése is: a hölgyek nagy előrelépést értek el a múlt században, és ezt számos tanulmányozó is feljegyezte a történelem során (sic!). A férfiak az elköteleződésre sem igazán jár a csúcsra.

Súlyos kérdések

Drew szülés utáni alakja is szóba került: Frankie világra hozatala óta bizony meggyűlt a színésznő baja a kilókkal. De orvosi felügyelet melletti diétával visszanyerhető a régi formánk, könnyebben is, mint gondolnánk. A problémás anyag kapcsán az EgyptAir még nem szállított megfelelő magyarázatot a Huffington Post részére, Horus szerkesztőség, mint olyan, pedig egész egyszerűen nem létezik.

Fotó: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.