Celeb

Így reagált Mariah Carey a Las Vegas-i mészárlásra élő adásban

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.03 | 09:58

A Good Morning Britain műsornak adott éppen interjút a Grammy-díjas énekesnő, amikor kiderült, hogy a házától nem messze történt az 59 halálos áldozattal járó tragédia.

Mariah Carey éppen élőben ad interjút egy karácsonyfa előtt: a kanapén ül, a haját igazgatja, és mosolyogva várja a következő kérdést a Good Morning Britain műsorvezetőjétől. Aztán ő is meglepődik, amikor felteszik neki a kérdést, hogy mit is lehet ilyen helyzetben reagálni. Hát igen, mit is lehet reagálni arra a színpadon, hogy a közönségre éppen sorozatlövéseket adnak le?

Az énekesnőnek egyébként elmondták adásba kerülése előtt, hogy a Las Vegas-i tragédiáról is kérdezni fogják, szóval nem váratlanul érte a téma. Mégis teljesen valószerűtlen az egész jelenet. Igaz ugyan, hogy Carey gyorsan reagált az eseményekre, és többször is elmondta, hogy imádkozni fog az áldozatokért, azért így is elég sokan támadták őt a Twitterezők közül – sokan azt sérelmezték, hogy az énekes a hír hallatán is úgy feküdt kanapéján, mintha éppen egy kamerának pózolna. Mariah Carey később a Twitterén is kifejezte együttérzését az áldozatok hozzátartozóival.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.