Celeb

Nagy fordulat: kibékült L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.03 | 15:18

L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga hosszú pereskedés után végre megegyeztek egymással.

Fotó: TV2

Az ismert sztárpár közelmúltban gyakran került a sajtó figyelme középpontjába nyilvános veszekedéseik miatt a válásuk és a gyermekelhelyezés kapcsán. Azonban most véget ért a pereskedés, és sikerült peren kívüli megállapodásra jutniuk.

L. L. Junior elárulta, hogy mind a gyermekelhelyezés, mind a közös vagyon kérdésében sikerült megegyezniük. A dokumentumokat már aláírták, és az ügyvédek dolgoznak azon, hogy ne legyen szükség további bírósági eljárásra. A zenész azt is hozzátette, hogy fontosabb számukra a béke és a jó viszony minden másnál.

A lap információi szerint az egyezség részeként L. L. Junior továbbra is hetente 2-3 napot tölthet kislányával, és Körtvélyessy Kinga is elégedett a vagyonmegosztással. A közös ingatlan a rapperé maradt, és több tízmillióval több pénzt kapott a közös vagyonból, mint amit korábban ígértek neki.

Az egyezség részleteiről ugyanakkor nem beszélhetnek a nyilvánosságnak, mivel egy titkos záradék is szerepel a megállapodásban, ami tiltja a részletek nyilvánosságra hozatalát. Azonban a lényeg, hogy végre lezárult a hosszú és viharos válóper, és mindkét fél elégedett az egyezséggel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló