Celeb

Ennyivel lépett ki L.L. Junior a házasságból

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.04 | 17:48
  • trendindex: 19

L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga válása sárdobálás és nyilvános viták közepette zajlott, most pedig úgy néz ki, az exnej terve szerint alakultak a dolgok.

Az ügy középpontjában a közös kislányuk felügyelete állt, ami még inkább elmérgesítette a helyzetet. A Bors információi szerint Körtvélyessy Kinga elképzelése szerint zárult az ügy és L.L. Juniornak sokba kerülhetett a válás.
A probléma oka, hogy házasságuk alatt a zenész minden vagyonát Kinga nevére íratta, beleértve egy luxusházat is, amelynek értéke 300 millió forint. Ebben a házban továbbra is az asszonyka él, és valószínűleg ott is kíván maradni.

A lap szerint Körtvélyessy Kinga egy nyolc számjegyű összeget kapott, és mindkét fél megegyezett abban, hogy további követeléseik nem lesznek egymás felé. A válási szerződés részletei titkosak maradnak, és mindkét fél megállapodott abban, hogy nem fognak többet nyilatkozni az ügyről a sajtónak.

Az egyetlen pozitívum az, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga írásba foglalták, hogy közösen nevelik majd kislányukat a jövőben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló