Celeb

Őszintén vall heroinfüggőségéről a Blondie-énekesnő, Debbie Harry

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.05 | 07:15

A 74 éves sztár önéletrajzi könyve kapcsán nyilatkozott a Good Morning America-nak arról, hogy csoda, hogy egyáltalán életben van.

(kép: VALERIE MACON / AFP)

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, Debbie Harry megírta önéletrajzát Face It címmel, ami a napokban jelent. A könyv kapcsán az énekesnő a Good Morning America adásában beszélt a múltról, és leszögezte: tekintve, hogy a heroin napi túlélése része volt, sokszor csodálkozik, hogy egyáltalán életbe van.

„Imádtam a heroint, mert tényleg jobb, mint a szex. Viszont hülye voltam, hogy ennyire túltoltam a dolgot, mert egyrészt ki is nyírhattam volna magamat, másrészt pedig rengeteg értékes időt vesztegettem így el, amit hasznosabb dolgokra is szánhattam volna”

– mondja. „Ezzel együtt nem bántam meg az életem egyetlen aspektusát sem, a rock’n’roll egyszerűen ilyen. Azt hiszem, nagyon különleges életem volt, amiért hálás lehetek.” A könyvben azt is részletesen elmeséli, hogyan rabolták ki és erőszakolták meg kezdő zenész korában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Legendary Blondie singer Debbie Harry reflects on her heroin addiction, and recalls being raped in an interview to promote her new memoir 💔

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló