Celeb

Katalin jól kijön Károly herceggel? Na és Kamillával?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.08 | 11:33

Az arisztokrata papa féltékeny volna a Middleton nagyszülők népszerűségére?

Katalin, Vilmos felesége már jó ideje beépült a brit királyi családba. Még a 2010-es eljegyzésük előtt is hét éven át randiztak, így volt alkalma megszokni a reflektorfényben élő família különcségeit. Immár hét éve házasok, és három – trónörökös – gyermekük is született; így Cambridge hercegnője szerves részévé vált az angol királyi családnak.

Sógorával, Harryvel is jó viszonyt ápol, akárcsak unokatestvéreikkel, Eugéniával és Beatrice-szel. De mintha az apósával nem mennének olyan gördülékenyen a dolgok. Az eljegyzésükkor a papa azt kommentelte, hogy

borzong a boldogságtól.

Kate is váltig állította, hogy bizony nagyon kedves fogadtatásban részesült Károly részéről.

De elterjedt akkortájt egy olyan pletyka is, hogy az apja nyomasztotta egy ideje már Vilmost, végre álljon elő a lánykéréssel, vagy pedig szakítson a kedvesével. Károlyt pedig párja, Kamilla tüzelte fel, aki nem igazán lelkesedett a lányért. Aztán a leendő anyós egy személyre szabott karpereccel mégis megajándékozta Katalint.

A viszony állítólag feszült maradt továbbra is, amelyről a Tom Bower-féle, nem hivatalos idei életrajzi könyv is beszámol,

Lázadó herceg: Károly hatalma, szenvedélye és ellenszegülése

címmel. A szerző szerint Károly alakjának árnyéka mindenkor rávetül a fiatalokra. Főleg, mióta kiderült, hogy a sorban érkező unokák inkább az anyai nagyszülőkért lelkesednek. A herceget kifejezetten feldühíti, hogy Middletonék jobban belopták magukat György és Sarolta szívébe. Kate anyját, Carolt ezért is szokta levegőnek nézni.

via GIPHY

Catherine Mayer újságíró szerint ez mind csak intrika – a sajtó szeret hírt kreálni ott is, ahol nincsen amúgy sztori. Azzal érvel, hogy máskor láthatóan kedvesen viselkedett Károly a nászokkal. Sőt, még Vilmos is összeborult időközben Kamillával.

Hogy mi lehet az igazság?

A képek sem mindig egyértelműek – pózolni és kedvesen mosolyogni, az arisztokratáknál munkaköri kötelesség, véli a Popsugar.

Nyitókép: Peter Nicholls / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.