Celeb

Fekete szombat, Ozzy Osbourne kórházba került, a koncertjeit is elhalasztotta

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.09 | 11:16

A rocklegenda felesége beszámol, mibe nyúlt az énekes. Csúnya kórságokat szedett össze.

Sharon Osbourne a The Talk című műsorban elmesélte, hogy a férje kezén pár napja egy apró sérülés keletkezett, mely miatt Ozzy aztán a műtőben kötött ki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Egy pici seb lett az ujján, ami akkor jön létre, amikor a körmöd szélét igazítod. Utána beütötte ezt a kezét az ajtóba is. Egyre nőtt a nyílás, és már a középső ujjára is átterjedt a kór. Egy sima körömszéli sebből indult az egész, és két különböző jellegű fertőzést is összeszedett a férjem.

A 69 éves metállegendát szombaton látta orvos, majd másnap kés alá is feküdt.

 

View this post on Instagram

 

Sat Oct 6 show at @ShorelineAmphitheatre in Mountain View, CA has being postponed due to illness. The Rock and Roll Hall of Fame inductee and Grammy®-winning singer and songwriter is being treated for an infection, which required surgery on his hand this morning (Saturday, October 6). OSBOURNE will spend a couple of days at Cedars-Sinai in Los Angeles where he’ll remain under doctor’s care as they monitor the infection. The show is part of OZZY’s North American “NO MORE TOURS 2,” produced by @LiveNation, and is expected to resume on Tues, October 9 at @MattressFirmAmp in Chula Vista before this leg of the tour wraps with shows at the @HollywoodBowl (October 11) in Los Angeles and Las Vegas (October 13) at the @MGMGrand Garden Arena. @StoneSour will perform on these three shows. The Oct 6 show has been rescheduled for Tuesday, Oct 16 (support act for the new date is TBA). Ticketholders for the October 6 show should hold on to their tickets, as they will be honored at the rescheduled date on October 16. Refunds are also available at point of purchase.

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

A hüvelykujja oldalát felvágták, és a középső ujját is fel kellett nyitniuk, hogy eltávolítsák a kórokozókat. Egy semmiségből kórházi befekvés lett! Annyira hihetetlen az egész. Most kétféle antibiotikumot kap, és még bent tartják. Fagyit eszik.

– számol be a 65 éves asszony.

Erről az énekes maga is hírt adott:

Már jobban vagyok a beavatkozás után. A kedvenc jégkrémem segít gyógyulni.

A legendának a kórházi kaland miatt két fellépést is el kellett halasztania: 9-én a kaliforniai Chula Vistában, illetve 11-én Los Angelesben állt volna színpadra.

 

View this post on Instagram

 

Feeling better after surgery. Ice cream helps

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

33 éves lányuk, Kelly is tartotta benne a lelket, teszi hozzá a People.

 

View this post on Instagram

 

?@dendoll ?♀️ @fraankie

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló