Celeb

Áll a bál Harry és Meghan több milliárd forintos ajándéka miatt

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.11 | 11:32

II. Erzsébet nászajándék gyanánt adta a Frogmore Cottage nevű, windsori kastély területén fekvő 19. századi épületet a sussexieknek, csakhogy azóta változott a képlet...

Annak idején Harry és Meghan azt kérte, senki ne vegyen ajándékot az esküvőjükre, az erre szánt pénzt inkább utalják át az általuk támogatott alapítványok valamelyikének. Érthető, elvégre mindenük megvan, méghozzá adófizetői pénzből.

A királynő ezzel együtt nem bírta, hogy ne ajándékozzon: nekik adta a Frogmore Cottage-t,a mi önmagában nagyjából két milliárd forintnyi fontot ér, ráadásul teljes körűen, luxusszintre fel is újíttatta a kecót, amit Meghanék végül szabódva bár, de elfogadtak.

A 3 milliárd forintnyi font ezzel együtt továbbra is fog hiányozni a brit költségvetésből, mivel dacára annak, hogy Meghan és Harry lemondott királyi kötelezettségeikről és előjogaikról, az ajándékot mégis csak megtartják…

Persze hercegi “ajándékokkal” és juttatásokkal könnyű lemondani a hercegi címről – háborognak az alattvalók, akik a királynő nagyvonalúságát fizették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Power couple 💕 [old picture]

M E G H A N & H A R R Y (@harry_meghan_updates) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.