Celeb

Berki Krisztián anyja elmondta, mit gondol Mazsi legújabb akciójáról

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.11 | 12:18

Mazsi szeretné megtartani a Berki nevet, de az anyós ezt nem nézi jó szemmel.

Kép: RTL

Mazsi olyan kijelentést tett a Dancing with the Stars műsorában, amellyel a néhai Berki Krisztián édesanyjánál is kiverte a biztosítékot.

Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg, és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük

– mondta Mazsi a TV2 táncos műsorának első adásában.

Berki Krisztián özvegye arról is beszélt, hogy ma már okult abból, hogy a férje oldalán a nagyközönség előtt zajlott az élete, ezért ezentúl szeretné a magánéletét a nyilvánosság kizárásával élni.

A Blikk megkereste Berki Krisztián édesanyját, hogy mit szól ahhoz, hogy Mazsi továbbra is a fia nevét viseli majd.

“Őszintén nem értem. Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. Nem szeretnék én már vele hadakozni és vitatkozni, kivan a szívem is, rosszul vagyok, ha erre gondolok. De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét!” – fakadt ki a lapnak Júlia asszony.

A Blikk szerint a kisunokája miatt nem szeretne rossz viszonyt ápolni Mazsival, pedig köztudott, hogy az utóbbi időben a gyászoló édesanya és Berki özvegyének viszonya igencsak megromlott.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló