Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Überszexi fotókat posztolt magáról Curtis exe

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.18 | 13:18
  • trendindex: 3

Curtis exe, Kriszti, gyermekének anyja a hétvégén elképesztően szexi fotósorozatot tett magáról közzé Instagramján. Mindezt nem sokkal azután, hogy közölte: Curtis új nője szerinte maszkulin, márpedig a rapper sosem szerette ezt a típust.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Még holnapig a Hot magazinban megtaláljátok a velünk készült interjút🎀💞 @hotmagazin @curtis4ker

🇭🇺🇬🇷 (@krisztike.09.26) által megosztott bejegyzés,

A képek magukért beszélnek, alighanem egy kis finom emlékeztető ez Curtis számára, hogy miért is tartotta őt egykor vonzónak: bájos arc, formás idomok.

Volt, aki a képek alatt kifejtette: “Ha Krisztivel nem volt megelégedeve akkor senkivel nem lesz. Aki a gyermeke anyukájával nem tud megállapodni, annak sosem lesz semmi jó. Ilyen nőt mint Kriszti, keresve sem fog találni jobbat”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#reklám Megmutatom nektek Boduir fotozasom 4.szettjét amit imádtam. Soha életemben nem vettem ilyen típusú fotózáson részt. Őszinte leszek… szülés után nem éreztem magam túlságosan formában, egy ilyen jellegű fotózásra. -sőt semmilyenre- Nem gondoltam hogy fel tudnék szabadulni, és önfeledten pózolgatni a kamera előtt. De, mégis! Egy ilyen csapattal, nagyon egyszerűen ment! 😍 Rengeteg kérdés is felmerült bennem, hogy anyukaként illik-e? 🤷🏾‍♀️ Hála istennek, soha nem úgy éltem az életemet hogy ki, mit fog szólni… és abszolút azt gondolom, hogy azért mert valaki anyuka, miért ne lehetne egy ízléses fotósorozatot csinálni, kicsit kimozdulni a tréninges hétköznapokból, profik keze alatt szépitkezni, esetleg ösztönözni azokat az édesanyákat akik elhanyagolták külsejüket, hogy igenis egy anyának is jár. Lehetsz akar kicsit husibb, vékonyabb, teljesen mindegy! 😍 Úgyhogy gyerünk mamik, elő otthon a szexibb, csinibb rucikat és bátran viseljétek őket, mert minden nő egy hős -kivéve amelyik nem🤢🤐- és büszkék lehetünk magunkra🥰 • • • Fashion: @claragherghel Hair: @dghairstyle MUA: @egykismakeup Lashes: @mary_perfectlook Hajhosszabbítás: @handihajdu 📸: @edina_der_photography_budapest

🇭🇺🇬🇷 (@krisztike.09.26) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló