Celeb

Így éli meg Blake Lively és Ryan Reynolds, hogy a mozivásznon mással is szexelnek

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.19 | 14:22

Egy filmsztár életét átlagos emberként elég nehéz megértenünk vagy egyáltalán bármilyen formában azonosulnunk vele: hónapokig munka távol az otthontól és a családtól, fotósok és újságírók követik minden léptedet, rajongók ezrei tartanak nyomás alatt, meg mondjuk idegenekkel kell leforgatnod túlfűtött jeleneteket.

Fotó: Getty Images / Dimitrios Kambouris

Egy hollywoodi sztárnak ez teljesen mindennapos, de azért így is komoly feszültséget okozhat, ha szexjelenetek forgatására kerül sor. Pláne akkor, ha az illető amúgy boldog párkapcsolatban él. Blake Lively és Ryan Reynolds is tudna erről mesélni.

A Good Morning America interjújában Blake Lively beszélt a házasságáról és arról a jelenségről, amit szingliként is nehéz megélni, hát még akkor, ha az ember egyébként fülig szerelmes valaki másba, a forgatáson mégis egy munkatársával kell eljátszania a végzetes szerelmet.

Az nagyon jó, hogy olyan van mellettem, aki pontosan tudja, hogyan zajlik az ilyesmi. A munkánk borzasztó furcsa. Egyáltalán nem normális, pláne akkor, ha mindketten ezt csináljátok

– állítja a 30 éves színésznő.

The balls to my basket.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

Ha kapcsolatban vagy, az tud segíteni, így legalább az agyad emlékszik rá, hogy ez most nem igazából történik, csak eljátsszátok a helyzetet. Vannak barátaim, akik nem házasok és nem is a szakmában dolgoznak, de ők nem értik a dolgot. Teljesen abban a hitben élnek, hogy amit a filmvásznon látnak, az tényleg megtörténik, annyira valósnak tűnik. Nem, nem nem. Semmi esetre sem

– folytatta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.