Celeb

Nem tudtad eddig, ki Ella Purnell? Ezzel a színésznővel randizgat mostanság Brad Pitt

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.20 | 11:13

Angelina Jolie utódja az a brit színésznő lehet, aki a fiatal Demónát játszotta.

Az Evening Standard információi szerint a nála 32 évvel fiatalabb angol színésznő körül legyeskedik Brad Pitt. Az 53 éves színész és neje, Angelina Jolie tavaly mentek szét, és talán itt az ideje hogy Pitt új vizekre evezzen. A 21 éves kiszemelt ráadásul Jolie fiatal verzióját játszotta a Disney-féle Demónában.

? black like my soul

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell) on

A lánnyal a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című, 2016-os film forgatásán találkozott Pitt, aki a Starz drámasorozatához, a Sweetbitterhez már ki is választott magának.

Ellát lenyűgözte az a figyelem, amellyel Brad körülvette. Főleg, hogy a lány korábban beszámolt már arról a barátainak, hogy Pitt volt az első számú kiszemeltje a hírességek közül. Jolie persze már akkor is rossz szemmel nézte kettőjük kibontakozni látszó kapcsolatát, főleg hogy az ő szerepét fiatalabb kiadásban alakító lány volt a célszemély.

#AngelinaJolie está revoltada com o romance de #BradPitt e #EllaPurnell mas, ao contrário do esperado, o motivo da raiva da atriz não é ciúme. Segundo a revista “In Touch”, a causa da reprovação da artista com quem ele ainda está em processo de divórcio é o fato de a inglesa de 21 anos ter interpretado a versão mais jovem de #Malévola no filme homônimo estrelado por Jolie, que foi rodado em 2012 e lançado dois anos depois. Além disso, a diferença de idade entre os dois – são 32 anos, já que ele tem 53 – e o papel dado para #Ella em seu próximo trabalho, a série dramática “#Sweetbitter”, chateou a mãe de #Maddox, #Pax, #Zahara, #Shiloh, #Vivienne e #Knox, por quem o ex-casal desistiu de vender uma mansão na França. Jolie se irrita por Ella ser 5 anos mais velha que Maddox Segundo uma fonte da publicação americana, Angelina Jolie não está lidando bem com as coincidências entre ela e a atriz Ella, muito parecida fisicamente com a artista veterana de 42 anos. “Ela odeia o fato de #Brad estar saindo com alguém que interpretou sua versão adolescente em um filme”, afirmou a pessoa próxima aos astros do cinema. “Ela está furiosa com o interesse de Brad em Ella e por ele a ter colocado em ‘Sweetbitter'”. Além disso, de acordo com o veículo, a ex-mulher de Pitt destacou o fato de Ella ser apenas 5 anos mais velha do que Maddox, de 16 anos, filho mais velho do casal supostamente agredido pelo paidurante discussão. Que confusão em? ?

A post shared by Famosinhos (@famosinhos26) on

Purnell közel tíz éve van a szakmában: a 2008-as Oliver! musical után a filmes debütje két évvel később valósult meg, a Never Let Me Go-ban, Keira Knightley oldalán. A Brad Pittel kapcsolatos pletykákat egyelőre a színésznő részéről nem erősítették meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.