Celeb

Sebestyén Balázsék szétaláztak egy pufók kisfiút – ezeket mondták

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.20 | 13:18
  • trendindex: 2

Botrányos jeleneteket is láthattak a nézők a kedd esti Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.

Az RTL produkciójában a két műsorvezető, Vadon Jani és Sebestyén Balázs a műsor kolumbiai gyerekszereplőjén, a celebeknek leveleket szállító Pedritón élcelődött, és kihasználták, hogy a srác nem érti, amit kérdeznek tőle. A gyereknek csak annyi volt a dolga, hogy spanyolul azt felelje, Sí, senor, azaz „Igen, uram!”

A 10-12 év körüli gyerek alázása azzal kezdődött, hogy Vadon Jani olyasmiket kérdezett, hogy

tudja-e, hogy ő az igazi apja, szereti-e az édességet, valamint tisztában van-e vele, hogy ha még „tíz éven keresztül fánkot zabál, ahogy eddig”, akkor kamaszként elhízott lesz.

Sebestyén Balázs pedig jót röhögött a “poénokon”. Majd Jani még azzal tetézte a sztorit, hogy elárulta, „az anyját is nagyon kedveltem, csak most már egy picit gurul”.

Miután kirobbant a botrány, Vadon élő adásban kért bocsánatot:

„A tegnapi műsorban volt egy jelenet, amit egy általunk Pedrónak nevezett kisfiúval együtt játszottunk el, és azt szeretném mondani, hogy mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle…. Ne próbálják meg eladni a cikkeket Balázs nevével (nekünk sikerült – a szerk.), mert én vagyok a felelős, és elnézést kérek érte. Tudom, hogy így utólag ez már egy picit eső után köpönyeg, de ennél többet nem tehetek. Tényleg tanultam belőle, nem fog többet előfordulni, igyekszem” – szabadkozott a műsorvezető.

Forrás: Propeller.hu, Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló