Celeb

“Simán átvehetnéd a pornó-Oscart” – Tóth Gabit ma is leoltotta egy celeb

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.21 | 11:48

Eszkalálódik a Lakatos Márk-Tóth Gabi gate.

„Figyelj, én 16 éves korod óta ismerlek, már akkor is összevissza beszélő, hebrencs vidéki fruska voltál, aki egyébként nagyon szerethető volt és nagyon jól énekelt”

– vezeti fel a témát Tóth Gabi.

„Én legalább nem játszom meg magam, én el tudom dönteni magamról, hogy Dr. Jekyll vagyok-e vagy Hyde, nem úgy, mint te, a te esetedben ez nem annyira egyértelmű. Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó matyóbabának és veted a keresztet, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel és metáldalokat énekel. Majd a következő héten egy olyan miniruhát – ami tökmindegy, hogy óarany, fekete vagy királykék – combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart”

– akadt ki a stylst.

„Az is lehet, hogy igazából neked tényleg a csatornán dolgozó producerek használják ki az összes botrányodat azért, hogy a műsorra nagyobb figyelmet generáljanak. Akkor meg, szegényke, úgy jártál, mint Varga Irén, akit szintén kihasználnak, pedig állítólag te sokkal okosabb vagy, nem?”

– tette fel a költői kérdést.

@lakatosmarkstyle Szerintetek én exhibicionista vagyok? 🤣🤣🤣 #tothgabi #stilo #nekedbeszeretnémlátni #csillagszoro #fyp #fy #foryouba #nekedbe #magyartiktok ♬ eredeti hang – Lakatos Márk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló