Celeb

Hátborzongató részletességgel vallott halálközeli élményéről Bodrogi Gyula

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.22 | 14:22

„Én már odaát voltam, csak a professzor visszahozott”

Forrás: ATV

A 89 éves Bodrogi Gyula a Bors-nak adott interjút, amiből kiderült, hogyan szolgál az egészsége jelenleg.
A legendás színész elárulta, hogy rengeteg gyógyszert szed, de a vezetésről és a dohányzásról egyelőre nem szeretne lemondani. Nehéz időszak áll mögötte, hiszen kétszer is kórházba került, de most úgy érzi, jól van.

„Légszomjjal küzdöttem, de nem gondoltam, hogy nagy a baj. Ám Angéla látta rajtam, hogy ez most nagyon komoly. Én nem akartam zavarni újra Merkely professzort, gondoltam, várjunk pár napot. Aztán mentem le a lépcsőn, és többire nem is emlékszem az egészből. Amikor legközelebb magamhoz tértem, már kórházban voltam. Ott, a szobában éppen meghalt valaki, amikor felnéztem, vissza is ájultam. A következő kép, hogy állnak körülöttem…De megijedni sem volt ideje, olyan gyorsan történtek az események. Angéla aggódott helyettem is. Főleg, amikor kiderült, olyan nagy volt a baj, hogy én már odaát voltam, csak a professzor visszahozott. Még most is nehéz elhinnem, hogy abból az állapotból ennyire vissza tudom tornázni magam. Mert jól vagyok, nagyon jól! Pedig akkoriban én is nagyon aggódtam magamért.

– mesélte Bodrogi Gyula a Bors-nak.

A kórházi időszakot nehezen viseltem, otthon lábadozni már jobb volt. Angéla eddig is vigyázott rám, de gondolhatja, hogy azóta… mint egy porcelánbabára. Mindig tudtam, hogy a szeretet ereje gyógyító, de most már saját példámon is látom. Mert én akkor – egyébként azóta is – annyi szeretet kapok a páromtól, a családomtól, a kollégáktól és a csodálatos közönségtől, hogy ennek nem is lehetett más vége, csak gyógyulás!

– tette hozzá a színész.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Kiderült, ki Selena Gomez új párja!
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 08.