Celeb

Tóth Gabi fülsiketítő ordítozása töltötte be a plázát

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.23 | 14:18

Ciki videó került elő.

Sokan nem nézik jó szemmel Tóth Gabi döntését, hogy otthagyta Krausz Gábort a Fricska Táncegyüttes szépfiújáért. Rengetege készek bármit felhasználni csak azért, hogy lehúzzák a Sztárban sztár leszek mesterét. Még évekkel ezelőtti felvételeket is előtérbe helyeznek, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák, anélkül, hogy ő tudna róla. Aligha értesül mindenről.

Most éppen egy videó terjed a közösségi médiában, amely 2012 áprilisában készült a Szeged Árkádban. Tóth Gabi ekkor lépett fel, és többek között elénekelte az “Elég volt” című dalát. A sztár remélte, hogy a közönség is bekapcsolódik majd, és együtt éneklik a dalszövegeket. Sajnos azonban azt kellett tapasztalnia, hogy a közönség vagy nem ismerte a dalszövegeket, vagy nem volt bátorságuk énekelni mások előtt.

Gabi még megpróbálta a közönségbe menni, és odaadta a mikrofont egy lány számára az első sorban, de a lány csak nézett rá néma csendben. Gabi arcáról leolvasható volt a meglepettség, de aztán folytatnia kellett a dalt egyedül.

Tóth Gabi a színpadon énekelve és táncolva mutatott be egy különös sikoltozást is, amit a közönség szemmel láthatóan nem értett meg. A videó alatt hozzászólók egy része rosszízűnek és kellemetlennek találta az egész előadást, és nem értette, hogy miért rajonganak annyian Tóth Gabiért.

“Ez már a trágyadomb szintjén van, ami az örömöt illeti.”

“Mi a francért csinálja azt? … a nyitánya pedig egy jól sikerült ballib nótája… hát sok hozzáértésről tanúskodik.”

“Hááát…rendesen elmentek otthonról….miről zagyvált a cipőbolti nagykoncerten?…mert csak egy repedtfazék rikácsoló, idétlen vonaglása jött át..”

– kommentálták a kétségbeesett próbálkozást többen is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Kiderült, ki Selena Gomez új párja!
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 08.