Celeb

Selena Gomez és Justin Bieber együtt lóg, megint lesz #Jelena?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.25 | 14:58

És mit szól ehhez az énekesnő mostani pasija, az épp turnézó The Weeknd?

A TeenVogue azt állítja, hogy Selena Gomez és Justin Bieber hivatalosan is jóban vannak, nagyon is. Olyannyira, hogy a jószívűségéről ismert énekesnő házánál látták vasárnap este az énekest is, aki egy baráti összejövetelen vett részt.

So exciting?? #selenagomez “”selena gomez:wolves””

A post shared by Selena Gomez (@selegomezmx) on

Egyelőre semmi romantika nem keveredik a történetbe, mielőtt a #Jelena-drukkerek nagyon beleélnék magukat: ugyanis nem kettecskén voltak Gomez otthonában. Sőt, The Weeknd, akivel jelenleg jár az énekesnő, mindenről tudott, és ő maga is jelen lett volna, ha éppen kötelessége nem szólította volna el, márpedig turnézni.

Viszont nem csak most futott össze Bieber és Gomez – a nyári veseműtétje utáni pihenőjét szakította meg a lány azzal, hogy együtt lógott exével, méghozzá a múlt héten.

A #Jelena-jelenséget 2011 óta tartja számon a sajtó, amikor is januárban összejött a két híresség, majd szűk két év múlva szakítottak. Aztán 2014-ben futottak még egy kört, de akkor ismét kiderült, nem fog működni a kapcsolatuk.

She Is Very Beautiful? #selenagomez #beauty @selenagomez

A post shared by Can’t Keep My Hands To Myself (@slay.gomez3) on

Számos dal örökíti meg szerelmük különböző stádiumait (Sorry, It Ain’t Me), illetve a posztolt, majd törölt Instagram-szelfik. Összetört szívű rajongók sokasága szegélyezte a két sztár útját. Most úgy tűnik, hogy az érett barátság szintjére tudtak lépni, ami mindenképpen elismerésre ad okot.

Selenának fontos, hogy felelevenítsen, életben tartson kapcsolatokat: legjobb régi barátnőjével, Demi Lovato-val is jó viszonyt ápol, támogatja annak YouTube-doksiját, és hétfőn elkísérte az InStyle Awardsra is. Az ex-pasijaival tényleg figyelmes: Nick Jonas is csak jókat mond róla, és ez kölcsönös.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.