Celeb

Mindig is ilyen lánytesóra vágytál, amilyen Selena Gomez ebben a videóban

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.18 | 10:52

Szebb volna a világ, ha mindenkinek volna egy ilyen nővérkéje.

A Huffington Post mutatja be azt az új videót, melyből kiderül, hogy Selena Gomez mennyire jó fej civilben. Mindenki szeretne egy olyan családtagot, aki egyfolytában abban erősíti meg, hogy

Erős, bátor és gyönyörű vagy!

A Fetish előadója komolyan beleáll a nővér-szerepbe, ugyanis tényleg vannak húgai: egyik féltestvére a négyéves Gracie Elliot Teefey, a másik pedig a hároméves Victoria Gomez. Hétfőn az idősebb lánykának szánt videóját tette közzé:

Nem félek.

mondja a csöppség.

Tudom, mert rettenthetetlen vagy. Semmitől sem ijednél meg, igaz?

válaszol a híres tesó.

Thank you God for such a blessed Christmas. #daddysgirls #christmas2014 #blessed #godisgreat

A post shared by Rick Gomez (@wrikster) on

Majd hozzáteszi:

Azt akarom, hogy a húgom a fejébe vésse, hogy ő mennyire erős, bátor és gyönyörű. Hogy úgy nőjön fel, mint aki tisztában van azzal, hogy igenis számít a véleménye. Értse meg, mennyire fontos feladata van egy vezetőnek, aki az igazsággal képes ösztönözni másokat.

Wishing sissy good luck before she goes on. #blessed #revivaltour #houston #bigsissylove

A post shared by Rick Gomez (@wrikster) on

Selena szülei – Mandy Teefey és Rick Gomez – akkor váltak el, amikor a leendő popsztár még csak ötéves volt. Majd lett egy-egy új gyerekük a következő kapcsolatukból. Teefeynek 2013-ban született meg Gracie Elliot nevű kislánya, Brian nevű férjétől. Egy évvel később apja is újra szülővé lett: Sara nevű felesége ajándékozta meg Victoriával.

Gomez arra szeretné felhívni a húgai és a rajongói figyelmét, mekkora jelentősége van annak, hogy generációjának egyik példaképe lett. A saját küzdelmeit és korábbi önelfogadási gondjait is felvállaló énekesnő küldetésének tekinti, hogy a fiatal nőknél jó példával járjon elől.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

A nemrégiben vesetranszplantáción is átesett, 25 éves művésznő be is kapcsolódott egy gyűjtésbe, amely a természeti katasztrófák áldozatainak megsegítését célozza.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló