Celeb

Műbalhé Taylor Swift módra, még ki van akadva az exre, Calvin Harrisre

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.26 | 07:40

Az énekesnő október 22-én tért vissza a színpadra közel egyéves pihenő után. A texasi Austin-ban prezentált fellépésén nem tudta kihagyni a ziccert, hogy oda ne szúrjon ex-pasijának, Calvin Harris-nek.

Hiába volt a 26 éves énekesnőnek egy gyors lefolyású, könnyű nyári flörtje napjaink egyik legfelkapottabb brit színészével, Tom Hiddlestonnal, Swift kisasszony még mindig ki lehet akadva egykori párjára, a skót DJ-producerre, Calvin Harris-re, akivel a nyár közepén szakítottak. Legalábbis erre enged következtetni az, hogy a pár nappal ezelőtti koncerten egyszer csak a zongora mögé telepedett, és rövid ízelítőt adott a This is What You Came For című dalból.

A szám ugyan Harris neve alatt jelent és Rihanna énekli, de állítólag közösen írták, csak Swift nem akarta hozzáadni a nevét, így a kreditek között társszerzőként egy bizonyos Nils Sjöberg szerepel – aki pedig valójában Taylor Swift. Most viszont úgy tűnik, az énekesnő visszavette azt, ami neki jár, még ha csak egy gúnyos kikacsintás erejéig is. A koncert kapcsán egyébként azt írták mindenhol, hogy az Taylor Swift diadalmas visszatérése volt a színpadra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.