Celeb

Megrázó videót tett közzé brutális autóbalesete utáni rehabilitációjáról a híres komikus

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.01 | 07:15

Kevin Hart két hónapja szenvedett komoly balesetet.

(kép: Angela Weiss / AFP)

Ahogy azt korábban megírtuk, Kevin Hart szeptember 1-jén egy vintage jármű utasa volt, mely Malibu Hillsben szenvedett balesetet. A kocsit vezető személy elvesztette a járgány felett az irányítást, ám a későbbi beszámolók alapján kiderült, sem a vezető, sem Hart nem állt alkohol vagy drog hatása alatt a baleset idején. A kocsi teteje beszakadt, Hart és a sofőr is súlyos hátsérülést szenvedett. A velük utazó harmadik utas viszonylag könnyen megúszta az ütközést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DealerStrip (@dealerstrip) által megosztott bejegyzés,


A kórházban később kiderült: Hart gerince három helyen is eltört, így kezdetben az is kérdéses volt, hogy egyáltalán felépül-e, hiszen

akár teljesen le is bénulhatott volna a színész.

A Jumanji filmek sztárja egyébként kerek negyvenedik szülinapja alkalmából lepte meg magát még a nyáron az 1970-es gyártású Plymouth Barracudával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Young Tribune (@youngtribune1) által megosztott bejegyzés,


Balesete óta nem sokat lehetett hallani róla, azonban most két hónapnyi hallgatás után Hart megtörte a csendet, és szerdán egy megrázó videóval tért vissza közösségi oldalára. A felvételen – súlyos balesetéről és az azt követő rehabilitációja mellett – arról is mesélt a színész, miképp változtatta meg őt lelkileg is a tragédia.

A videóban Hart elmondja,

örökre megváltozott a világom a baleset napján.

„Amikor Isten szól hozzád, figyelj rá. Esküszöm neked, hogy az élet vicces. Mert a legőrültebb dolgokról, amikor megtörténnek veled, végül kiderül, hogy azokra volt a leginkább szükséged. És ebben az esetben én őszintén azt érzem, hogy Isten azt mondja nekem, állj, üljek le. Amikor túl sok mindent csinálsz, talán nem veszed észre azt, amit nagyon is látnod kellene. De a balesetem után mindent másképp látok, egy teljesen új perspektívából szemlélem az életem, és többre értékelem.”

Hart a videóban arról is mesélt, mennyire hálás családjának és barátainak azért, hogy mellette állnak ezekben a nehéz időkben. Azt mondja, a legfontosabb lecke, amit a balesetből tanult az az, hogy

soha sem lehet a mát biztosra venni, mert semmi garancia nincs a holnapra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Az ünnepelt komikus színész egyébként már egyre jobban van, ezt mi sem bizonyítja kiválóbban, hogy már trollkodott is egy jót legjobb barátjával, a Sziklával.

Forrás: Hiphopdx

Címlapkép: Instagram

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló