Bulvár

Nem hiszed el, hogy nézett ki a Szikla a ’90-es években! – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.31 | 13:18

Dwayne Johnsonról az elképesztően ciki képet haverja, a komikus-színész Kevin Hart posztolta, aki amúgy már egy egyre jobban érzi magát szeptemberi autóbalesete után.

Retro farmer, övtáska, nadrágba betűrt teknős nyakú pulcsi, karkötő, óra és ezüst fuksz – már ezek a kellékek önmagukban is bőségesen elégségesek lennének ahhoz, hogy egy jót nevessünk Dwayne Johnson kinézetén azon a ’90-es években készült fotón, amit barátja, Kevin Hart posztolt róla Instagram oldalán. Na, de az a beállított, lágy póz, amit a Szikla produkál ezen a képen, már végképp röhejes, mert egyáltalán nem vall (legalábbis manapság) a ketrecharcos testépítőre. A könyöke alatti papírzsepi pedig már csak hab a tortán a cikiségmérőn. Ezt így együtt lovagolta meg haverja és színésztársa, Kevin Hart, aki nem csak, hogy megosztotta a világgal Dwayne Johnson ciki fotóját, hanem még trollkodott is egy nagyot. Egyrészt leutánozta Dwayne Johnson kinézetét és fura pózát, és így elkészült egy ugyanolyan fotó róla is. Másrészt ezzel a fizimiskával Kevin elment a Sziklához is, hogy megtréfálja Halloween alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,


Persze, van némi reklám is az egész sztoriban, hiszen ezzel a kis vicces performansszal az új Jumanji filmjüket is promózták, amely decembertől megy majd a mozikban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

A Jumanji – A következő szint folytatása a 2017-ben bemutatott Jumanji – Vár a dzsungel című filmnek. A főszereplők Dwayne Johnson és Kevin Hart mellett Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff, Awkwafina, Danny Glover és Danny DeVito. A mozit itthon december 12-én mutatják be.

És a 15 éves Sziklát láttad már? Itt megmutattuk.

Címlapkép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.