Celeb

Angelina Jolie Budapesten császkál: nem is akárhol fotózták le

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.04 | 10:18

A világsztár Magyarországon forgat.

Az Oscar-díjas Angelina Jolie, a világ egyik legismertebb filmsztárja újra visszatért Magyarországra. Érkezése különösen izgalmas, mivel egy rendkívül ígéretes film miatt forgat nálunk, ami valószínűleg tovább növeli majd hírnevét és esetleg újabb Oscar-díjat is hozhat neki.

Angelina Jolie a Magyar Állami Operaházba látogatott el, ahol róla készültek fotók. Itt is fog majd forgatni, ugyanis a világhírű operaénekesnő, Maria Callas szerepét játssza majd a “Maria” című filmben, mely az énekesnő életének utolsó napjaival fog foglalkozni.

Az Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter is megosztotta a felvételeket Angelina Jolie-ról, és hozzátette a következőket:

“Tegnap nem Angelina Jolie, a Maria (Callas) c. filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az OPERA művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten. Duplázás holnap, triplázás szerdán!”

– lelkendezett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló