Celeb

Keanu Reeves becsajozott, egy korábbi üzletfelével jött össze!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.05 | 10:18

Alexandra Grant művésznővel mostanra találtak egymásra.

A LACMA Art+Film estélyére boldog párként állított be Keanu Reeves és Alexandra Grant. Az 55 éves színész és a 46 éves képzőművész hölgy nem most botlott egymásba – ez a kapcsolat bizony már több éves múltra tekint vissza.


35 éve tartó karrierje során több markáns partnerrel – Amanda De Cadenet, Sandra Bullock vagy éppen Claire Forlani – mutatkozott a társasági eseményeken a John Wick címszereplője, aki november 2-án fekete öltönyében kéz a kézben lépett be a Gucci által szervezett művészeti gála helyszínére a tengerkék ruhát viselő barátnővel.

 

View this post on Instagram

 

Gestern wurde Keanu Reeves 55 💪 Wir wünschen alles Gute!

A post shared by John Wick (@johnwick.de) on


Ők ketten az Ode To Happiness and Shadows című könyv-sorozat kapcsán ismerkedtek meg. Keanu a költeményeket írta, illetve olvasta fel a hangos verzióban – Alexandra pedig a kiadványok vizuális tartalmáért felelt. Először 2011-ben, majd öt évvel később is.


X Artists’ Books néven közös kiadót is alapítottak az „üzletfelek”. A festőként, szobrászként és grafikusként is jeleskedő hölgy egyébként a Swarthmore College-t végezte el; és a hétvégi ünnepély helyszínén, a Los Angeles County Museum of Art nevű intézményben is látható pár munkája. A Daily Mail hozzáteszi, hogy október közepén a szemfülesek már láthatták őket összebújni egy sushi bár környékén, a Sunset Boulevardon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.