Celeb

G.w.M-nél elszakadt a cérna: “Másszatok a föld alá vissza, vakondok!”

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.06 | 10:48

Kiakadt a rapper.

A Sztárbox legutóbbi adásában KKevin és Brasch Bence csatáztak, és G.w.M, aki régóta jó barátságban van KKevin rapperrel, a mérkőzésen nyilvánvalóan KKevinnek szurkolt. Érthető hát, hogy az Instagramon nagyon kiakadt, mivel Brasch Bence a harmadik menetben majdnem kiütötte KKevint. A bíró engedte a mérkőzést folytatódni, de KKevin nem bírta tovább és lefeküdt, így a győztes Brasch Bence lett.

G.w.M egy durva üzenetet tett közzé az esettel kapcsolatban:

„Ilyen a box! Szép volt, gratulálok mindkettőnek! Nagy súlykülönbség volt köztük. Büszke vagyok az öcsémre, és örökké mellette vagyok. A sok rosszindulatú netes no name kutya megint beindult, ti másszatok a föld alá vissza, vakondok…
Bence neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat, és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád, stb…. te csillagszületikes cukipofa”

és kijelentette, hogy a netes rosszindulatú kommentelőknek el kell tűnniük. Ezenkívül megjegyezte, hogy Brasch Bence elegánsabb lett volna, ha nem említi a mérkőzés után, hogy nincs nagy vagyonuk. Végül azt üzente az embereknek, hogy próbálják ki, amit KKevin tett, és bokszoljanak hobbiból egy ilyen műsorban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló