Celeb

Alyssa Milano úgy érezte, megbüntette a karma az abortuszaiért

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.07 | 16:30

Őszinte vallomást tett a mögötte álló önismereti útról.

Instagram

Alyssa Milano elképesztő őszinteséggel mesélt egy igencsak intim és nehéz témáról a People új podcastjában, amely híres édesanyákat szólaltat meg a szülővé válás témakörében. A 48 éves színésznő arról számolt be, hogy mennyire megviselte a vetélése, amit utólag a huszonéves korában végrehajtott abortuszokhoz kötött.

“Megvan a fejemben az a pillanat, amikor úgy éreztem, hogy büntetést kapok az abortuszaimért. Akkoriban nem fogtam ezt fel. Idő kellett, amíg a terápia során felismertem, hogy milyen terhet cipelek” – árulta el.

Alyssa úgy érzi, ennek az önismereti útnak köszönhető, hogy megérett az anyai szerepre, két gyerkőce, a 10 éves Milo Thomas és a 7 éves Elizabella Dylan mellett. A színésznő azt is elárulta, hogy sokat aggódik a gyerekekért, és el sem tudja képzelni, hogy élné túl, ha  elveszítené őket.

“Tudom, hogy sok nőt megvisel a vetélés, de úgy érzem, nekem az utam része volt ez. Mindkét esetben kb. 7 vagy 8 hetes terhes lehettem, és a testem azt tette, amit akkor tennie kellett. Most már így gondolok vissza erre.”

Alyssa egyébként 2 évvel ezelőtt, saját podcastjában mesélt először az abortuszáról.

“Tudtam, hogy nem állok még készen az anyaságra, ezért választottam a terhességmegszakítást. Választottam. Ez az én döntésem volt. És ez volt akkor a jó döntés számomra” – mondta el akkor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.