Celeb

Jada és Will Smith ötmillió dollárral segítette ki Tyrese Gibsont

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.07 | 10:52

Az exnejjel való heves csatározás megviseli a Halálos iramban sztárját, és még The Rock is a bögyében van.

A Mirror írja, hogy Will Smith, és neje, Jada Pinkett Smith ötmillió dollárral támogatják Tyrese-t, aki elkeseredett küzdelmet vív első feleségével. A 38 éves színészt, akit a Halálos iramban-szériában láthattunk, tettlegesség miatt jelentette fel exneje, Norma Gibson, és már a gyermekvédelem is vizsgálódni kezdett ügyükben. De bűnügyi vádig nem jutottak, ezért ejtették a nyomozást.

My wife…….. God ! love you…. let’s get married again

A post shared by TYRESE (@tyrese) on

A színész-énekes a közösségi médiában adta hírül, hogy pénzügyi nehézségei akadtak, melyben közrejátszott a magas ügyvédi számlák kifizetése is. Most szintén ezt a felületet használta, hogy megköszönje Smithék hétvégi jótékony akcióját:

Ha kiállunk egymásért, akkor már semmi sem lehetetlen. Ismétlem: semmi! A feleségem visszatartotta tőlem a híreket, míg én az ügyvédekkel voltam elfoglalva. De a tesók, Jada és Will küldtek ötmillió dollárt, hogy a felszínen tudjunk maradni.

Az ex-modell azt is elárulta, hogy mindössze egy megjegyzése volt az összeg mellé a Smith házaspárnak: hogy a magánéletét máskor ne pakolja ki a netre.

Azt kérték tőlem, hogy tartsam távol magam a közösségi médiától. Hallgatok rájuk, mert most már a lányaim bírósági járandóságai megoldódtak. A Gibson-lányok Will nagybácsija a mi igazi nagybácsink!

Tyrese-t még az ág is húzza, ugyanis Dwayne Johnsonnal is meggyűlt a baja: a perpatvaruk miatt lehet, hogy ott is kell majd hagynia a szériát. Egy ultimátumot közzétett erről nemrég: a kilencedik Halálos iramban vagy vele készül el, vagy The Rockkal:

Bocsánat, hogy ezt kell írnom, de ha Dwayne benne lesz a következő epizódban, akkor Roman Pearce-től el kell búcsúznotok. Épp elég nekem meg a lányaimnak a túlélésért küzdenem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló