Celeb

Kiakadt a királyi család Harry herceg barátnőjének zaklatása miatt

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.10 | 12:54

A brit királyi család nem szokott ilyet tenni, de most már nyomatékosan kéri a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat, ugyanis aggódik az amerikai színésznő biztonságáért.

Mike McGregor / Getty Images for Cantor Fitzgerald
Mike McGregor / Getty Images for Cantor Fitzgeraldfotó: Mike McGregor

A Twitteren megjelent hivatalos közleményben az áll, hogy egy netes zaklatási hullám máris elérte az apai ágon fehér, anyai részről afroamerikai származását nyíltan felvállaló hölgyet – szókimondó szexista és rasszista kommentek formájában.

 

A Kensington Palotából, a brit herceg otthonából érkező dokumentum rávilágít, hogy Markle korábbi partnereit is megkereste már a sajtó, megvesztegetési céllal, illetve a hölgy otthonába kis híján betörtek a riporterek, akik a kollégáit és a barátait is ostromolják – számol be a Harpers Bazaar.

Harry herceget nagyon aggasztja a kisasszony biztonsága, és mély csalódottságát fejezi ki, hogy nem tudta kellően megvédeni. Pár hónapos kapcsolatról van szó, nem helyes dolog a hölgyet ilyen izgalmaknak kitenni. Tisztában van vele, hogy azt szokás ilyenkor mondani, hogy „ez az ára annak, ha valaki egy herceggel lép kapcsolatba”, de akkor sem ért ezzel egyet. Ez az ő és a hölgy élete.

35 éves Markle esetében már csak azért is jogos az aggodalom, ugyanis ENSZ nagykövetként elég veszélyes helyeken fordul meg. Idén Ruandában járt, a Tiszta Víz Kampány során, de Afganisztánban is megfordult, és a nők egyenlő munkavállalási esélyeiért is harcol.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló