Celeb

Cristiano Ronaldo negyedjére is apa lett, de egy megcsalási ügy árnyalja a családi idillt

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 10:00

Nemrég derült ki, hogy várandós barátnőjét még márciusban megcsalhatta egy reality sztárral.

Cristiano Ronaldo Instagramon  posztolt egy kórházi fotót az után, hogy negyedik gyermeke megszületett. A történetet kissé pikánssá teszi, hogy egy 21 éves modell nemrégiben bejelentette: vele csalta meg a focista a barátnőjét, még tavasszal.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Alana Martinát a sportoló kedvese, Georgina Rodrigues hozta világra. A 32 éves futballista mellett az ifjabb Cristiano is szerepel a szülőszobai képen, melyhez a kísérőszöveg így szól:

Alana Martina megszületett! Geo és Alana is jól vannak. Nagy a boldogság!

A Madridi Quiron Egyetem kórházába a VIP bejáraton át érkeztek meg vasárnap délután, Ronaldo szomszédos otthonából, mely a La Finca lakóparkban található. A félig spanyol, félig argentin Georgina első gyermekét november 21-ére várták, de a szülés így is problémamentesen zajlott le.

21-Year Old Model Claims Cristiano Ronaldo Cheated On His Pregnant Girlfriend With Her Real Madrid star Cristiano Ronaldo reportedly cheated on his pregnant girlfriend with a reality TV star. Aspiring model Natacha Rodrigues claims she slept with the former Manchester United forward at his house in Madrid after months of the pair messaging each other. Ronaldo’s current girlfriend Georgina is eight-months pregnant with their child. Natacha, 21, told The Sun: “I knew he had a girlfriend but we became friends, there was trust between us, a bond. He was a lovely person and after messaging for so long it was amazing to be with him. “Our night together was special but afterwards I told him I was going on a Portuguese reality show and he told me not to do it. By the time I came out he’d blocked me. “Now I think he just used me for sex. I don’t have regrets because being with him was like a dream come true but I feel betrayed.” Natacha claims their meeting took place in March of this year, months after he had met his current partner Georgrina. She also claims that after they slept together, Ronaldo gave her a hat, a tour of his apartment and €300 for taxis home. #Realmadrid #star #Cristianoronaldo #cheated #pregnant #girlfriend #realitytvstar #model #Natacharodrigues #Madrid

A post shared by Don’t Let Spike Spike You ? (@spikenews) on

A focistának júniusban Amerikában születtek meg ikrei – Mateo és Eva – béranyától, akárcsak a hétéves nagyfia.

A sportoló még a múlt héten így nyilatkozott:

Apának lenni egy egyedülálló és személyes utazás, ami teljesen átformált. Olyan dolgokra tanított meg a szeretetről, amelyeket korábban elképzelni sem tudtam. Megszelídültem általuk, és teljesen máshogyan látom már, mi az, ami fontos az életben. Alig várom, hogy ismét apa lehessek. Látni a családom növekedését – ez a létező legnagyobb privilégium. Rengeteg örömöt hoznak az életembe a srácaim.

A Daily Mail említi meg, hogy az örömmámort egy kicsit árnyalja, hogy nem sokkal a csöppség érkezése előtt állította egy valóságshow-szereplő, Natacha Rodrigues azt, hogy még márciusban szoros kapcsolatba került, és le is feküdt a focistával, akinek akkor már a várandós Georginával felvállalt kapcsolata volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.