Celeb

És eldőlt: Dwayne Johnson a legszexibb élő férfi

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.15 | 17:39

Legalábbis idén, a People magazin különkiadása szerint. És lássuk be, a Szikla becenéven emlegetett egykori testépítő és pankrátor valóban érdekes figura, ráadásul a legjobban fizetett színész napjainkban.

BURBANK, CALIFORNIA - APRIL 09: Hosts Dwayne Johnson (L) and Kevin Hart speak onstage during the 2016 MTV Movie Awards at Warner Bros. Studios on April 9, 2016 in Burbank, California. MTV Movie Awards airs April 10, 2016 at 8pm ET/PT. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for MTV)
(fotó: Emma McIntyre/Getty Images for MTV)

Miért csak a nőket méregetnék a külsejük alapján? A People magazin élen jár az egyenjogúság terén, minden évben odaítéli a „Legszexibb élő férfi” címet. Volt már a duplaszám címlapján David Beckham, Johnny Depp és Robert Pattison is, de idén nagyot durrantottak, hiszen nem egy klasszikus szépfiút, hanem egy igazi izomhegyet neveztek meg, Dwayne Johnson személyében.

A polinéz-amerikai származású, 44 éves Johnson (akit Szikla becenéven ismernek) előbb testépítőként indult, majd pankrátorként verekedett. 2001-ben szerepelt először A múmia visszatér című filmben, majd a Skorpiókirállyal robbant be igazán a köztudatba. Főleg akcióvígjátékokban szerepelt, illetve a Halálos iramban széria két részében, de újabban rajzfilmekhez is kölcsönzi a hangját. A Forbes szerint mára ő lett a legjobban fizetett színész, filmenként 64,5 millió dolláros gázsival.

Ja, és amellett, hogy majdnem 120 kiló, egy nagy bohóc, szerető férj és apuka.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló