Celeb

Cardi B-re van kereslet, Meek Millnek és a Fashion Novának is ő kell

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.17 | 10:33

Nicki Minaj vajon mit szól mindehhez?

Nem csak az történt, hogy pillanatok alatt kapkodták el a Cardi B-fémjelezte, vadiúj Fashion Nova kollekciót, de a 26 éves rappercsajt hívta meg új albumára közreműködni Nicki Minaj exe is.

 

View this post on Instagram

 

SOLD OUT !!!! Will be back soon ??THANK YOU !!!???

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Kezdjük az FN x Cardi-üggyel: a menő ruházat cég és a sztár egy ideje feldobta már Instagramon, hogy együtt készülnek valamire. Cardi régóta rajong a márkáért, és jelezte, hogy fontos számára az ár-érték arány is.

 

View this post on Instagram

 

I look rich ass fuck but the only expensive thing here is my shoes ??? @fashionnova Babyyyyy!!!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Ebből lett egy friss, dögös kollekció, jelentős árkorrekcióval. De a rajongóknak úgy látszik, mindegy, álljon elő bármivel kedvencük: látatlanul is vitték a termékeit, mint a cukrot.

Ugyanis az égvilágon sehol sem mutattak semmit, hogyan is fognak kinézni a ruhadarabok. Amint viszont elérhetőek lettek a cuccok, pár óra alatt el is fogytak.

 

View this post on Instagram

 

THE NEXT LEVEL OF LUXURY ?✨ ⠀ SHOP NOW: #FNxCARDI⠀ ✨https://www.fashionnova.com/collections/cardi-b-collection✨⠀

A post shared by FashionNova.com (@fashionnova) on

A cég életében ilyen tempójú kiárusításra még nem volt példa, mondanunk sem kell. Minden, amihez Cardinak köze lesz, arannyá válik. A kollekció tényleg nem luxus-kategóriás, a legdrágább darab is 200 dollár alatt marad. Black Fridayre ígér árufeltöltést a hálás rapper.

Meek Mill is rájött, hogy valószínűleg jó lóra tesz, ha Cardit hívja meg közreműködni készülő új albumára. Nicki Minaj expasija a Championships című anyagon dolgozik jelenleg, melyről a bronxi rapper a Vogue számára árult el részleteket. És ha úgy dönt, hogy Cardi oldalára áll, akkor bizony Nicki felkötheti az alsóneműt, véli az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló