Divat

Ügyes, Nicki Minaj a Cardi B-vel való cicaharcából is pénzt csinál

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.05 | 09:44

Megruháztak a New Yorki divathéten? Ebből lesz ám a hasznos beruházás! Ilyen egy igazi rapper-üzletasszony, még humort is visz a csatározásba.

Alig egy hónappal azután, hogy inzultusra került sor a Harper’s Bazaar ICONS partiján Cardi B és Nicki Minaj között, az utóbbi máris meglovagolta a botrányt. A 35 éves rappercsaj egy új kollekciót dobott piacra, melyből csak úgy süt az irónia. Egy rózsaszín hátizsák is a szortiment része, melyen a

Nicki megállította a táskámat!

felirat éktelenkedik.

 

View this post on Instagram

 

✨NickiMinajQueen.com✨ ??

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Ez a mondat Cardi száját hagyta el, pontosabban a 25 éves kollegina egyik Instás kirohanására utal:

Engedtem, hogy elöntsön a sz*r! Engedtelek, te kígyó, hogy inzultálj, hogy megpróbáld megállítani a táskáimat, és hogy beleköpj a levesembe. De hogy a gyerekem a szádra vedd, azt már nem tűröm el!

A heves indulat annak tudható be, hogy állítólag Cardi anyai kvalitásait szapulta Minaj, mely miatt az előbbi fizikai síkra is vitte a balhét.

 

View this post on Instagram

 

Keep this ? in @versace

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nicki egy rádióműsorban fakadt ki az őt ért támadás miatt:

Egy Gaultier-fátylat viseltem, épp a kifutóról érkeztem, és nem tudom felfogni, hogy ekkora megaláztatás ért. Sosem rúgtam senki gyerekébe! Nem vagyok én bohóc! Senki táskáját sem kapcsoltam le. Ezt azért mondta Cardi, mert az emberek szánalmára játszik, és megvesztegetésre építi a karrierjét.

Az ominózus felirat viszont pólókon és dzsekiken is kapható. Hogy miért dobhatta a piacra a termékeket az üzletasszony-rapper, arra magyarázat lehet még az is, hogy pár napja Cardi nem más, mint Meek Mill társaságában mutatkozott.

Ráadásul Cardi még egy duettet is tervez a Nicki számára felkavaró férfival, a People információi szerint.

via GIPHY

Nicki vélhetően nem örült, hogy exével látta ifjú riválisát a szeptember 27-ei Billboard 2018 R&B HipHop Power Players New Yorki eseményén.

 

View this post on Instagram

 

#Versace ?

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló