Celeb

A Stranger Things szépfiúja pizzafutárból lett az egyik legnépszerűbb fiatal sorozatsztár

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 13:42

A Steve karakterét alakító Joe Keery haja a valóságban is ugyanolyan tökéletes, mint a sorozatban, nehezen viseli a szűk farmereket és pizzafutárként dolgozott, mielőtt színésznek állt.

A 25 éves Keery a Late Night vendége volt, ahol Seth Meyers többek között arról is kérdezte, milyen volt a sorozatban dolgozni. A srác megosztotta velünk, hogy jó néhány hetet elpocsékolt az első évad forgatásánál, akkor ugyanis még az volt a terv, hogy Steve úszó lesz. Joe két hónapig gyakorolta az úszást, majd kiderült, hogy ugrott az ötlet.

Azt is megemlíti, hogy mielőtt befutott volna, pizzát szállított házhoz, de nem volt valami jó benne. Egy alkalommal, mikor késve érkezett a címre, egy férfi azt tanácsolta neki, hogy keressen más munkát. Végülis bevált.

Joe Keery Talks About His Famous Hair

Stranger Things’ Joe Keery discusses his famous hair, the perils of tight jeans in the ’80s and the odd jobs he had in high school. ” Subscribe to Late Night: http://bit.ly/LateNightSeth ” Get more Late Night with Seth Meyers: http://www.nbc.com/late-night-with-seth-meyers/ ” Watch Late Night with Seth Meyers Weeknights 12:35/11:35c on NBC.

Fotó: Getty Images / Emma McIntyre


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló