Celeb

Jay-Z nagyot csalódott Colin Kaepernickben

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.18 | 10:55

A rapper szerint kezd kissé öncélúvá válni a sportoló szereplése.

Jay-Z csalódásának adott hangot, melyet Colin Kaepernick okozott számára. A sportoló november 17-én edzést tartott, mely leginkább magánszámnak tűnt a befolyásos rapper szemében.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Pedig úgy tűnt, hogy az NFL hivatalos edzésnapján fog részt venni a tiltakozó akcióival elhíresült játékos, ám mégis magánprogramot szervezett. Tette ezt azzal az indokkal, hogy biztosítsa a nyilvánosságot: szerinte az amerikaifutball-szövetség nem engedte volna be a sajtót a testgyakorlásra.


Beyonce férje – aki az NFL-partner Roc Nation ügynökséget is viszi – pedig rosszallja, hogy Kaepernick nem élt a liga nagylelkű ajánlatával, és inkább különutas megoldást választott. Egy dél-atlantai középiskolában tartotta meg a saját edzését, és ezt a döntését megosztottság fogadta. Van, aki szerint lenyűgöző a sportoló izmainak és tehetségének összjátéka, ám más szerint teljesen átlagos teljesítményt nyújtott. A TMZ szerint kérdés, hogy a liga mégis bevállalja-e, hogy leszerződtesse a 32 éves irányítót, aki 2017 januárja óta nem lépett pályára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.