Celeb

Zalatnay Cili Kóbor Jánost kritizálta

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.19 | 10:18
  • trendindex: 12

Zalatnay Cili sokat imádkozik is Kóbor Jánosért.

Kóbor János több, mint egy hete került kórházba koronavírussal. Az oltást elutasító zenész állapotáról hírzárlat van, rajongói aggódnak érte. Mivel Zalatnay Cili

Kóbor János régi barátja, őt is megrendítette a hír.

Elmesélte, hogy bár korábban oltásellenes volt, mára megváltozott a véleménye. „Elég közeli még a néhai Benkő Laci vagy Balázs Fecó sorsa, Isten nyugosztalja őket. Azért nem tudok és nem akarok véleményt nyilvánítani, mert amikor ez az egész pandémia elkezdődött, én is oltásellenesnek indultam, hiszen már gyermekként is féltem a tűtől, így mindig cirkuszoltam anyukámnak, ha oltásra kellett menni. Rögtön rosszul vagyok tőle. Most hamar megváltozott a véleményem, mert a baráti köröm tagjai, a családom és a kollégák sorra kapták el ezt a csúnya betegséget.

Ekkor beláttam, hogy menni kell oltakozni.

Pont Meckyvel beszéltem erről, és ő kérdezte, miért döntöttem emellett. Szerettem volna magamat, a lányomat, a környezetemet és a rajongóimat is védeni a koncerteken. Döbbenten hallottam korábban, hogy ő nem oltatta be magát. Nem tudom, azóta ez változott-e, hiszen csinos neje, kisgyereke, unokája van. Ha ezen a véleményén nem változtatott a közelmúltban, nagyon nagy lehet a baj, de a Jóisten segítse meg őt” – mondta az AcNewsnak Zalatnay, aki folyamatosan imádkozik a barátjáért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • obsitos szerint:

    Érdekes ez a “HÍRZÁRLAT”!
    Egy fő magyar állampolgár felesége micsoda jogokkal bír ebben a széleskörű demokráciában, ugye ???
    HÍRZÁRLAT; elrendelheti a rendőrfőnök (filmekben!) vagy az államfő (képzeletben!) mert ugye, minél zárlatosabb a hír, annál nagyobb a RÖVIDZÁRLAT.

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.