Celeb

Ez gyors volt, Justin Bieber és Selena Gomez szőkék, és már az esküvőt tervezgetik

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.20 | 09:13

A Jelena-jelenség hamar szintet lépett, millió rózsaszál és két menyegző is lesz!

Justin Bieber és Selena Gomez közt ezerrel fellángoltak a régi érzések, és elköteleződésüknek nemsokára dupla esküvő formájában is hangot adnának. A sztárpár a közeljövőben tervezi megtartani a világraszóló ceremóniákat. Az egyik Jelena-frigyre minden valószínűség szerint Los Angeles kerül sor, a másik pedig Texasban lesz, tengernyi rózsával és számos, híres koszorúslánnyal.

Blondes have more fun ??

A post shared by Justin Bieber (@goldenbiebah) on

A texasi bulit Selena miatt tervezik:

Hatalmas lagzi lesz – minél nagyobb, annál jobb! Selena hófehér ruhát szeretne, meg millió színes rózsát, és hogy a legjobb barátnői vigyék a fátylát. Szülőföldjén, Texasban is egybekelnének, de Justin kedvéért LA-ben is lesz még egy templomi esküvő.

Most értek meg rá, hogy összekössék az életüket: a régi szakításuk, majd Gomez kapcsolata The Weeknddel, már a múlté, és a 25 éves lány most lett igazán boldog:

Egyfolytában együtt lógnak, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Rajonganak egymásért, és kellően tisztelik is a másikat, ami a legjobbat hozza ki belőlük.

Az Inquisitr felidézi, hogy az egykori tinisztárok már 2009 óta kerülgetik egymást, 2012-ben már volt szó eljegyzésről is, de 2015-ben mégis szétmentek. Justin különböző modellekkel randizgatott, míg Selena a kanadai rapper oldalán mutatkozott. Most októberben viszont látványosan rákapcsoltak a Jelena-projektre. A múlt héten elkapott csók is azt árulta el, hogy immár elválaszthatatlanok.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló