Celeb

Ez gyors volt, Justin Bieber és Selena Gomez szőkék, és már az esküvőt tervezgetik

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.20 | 09:13

A Jelena-jelenség hamar szintet lépett, millió rózsaszál és két menyegző is lesz!

Justin Bieber és Selena Gomez közt ezerrel fellángoltak a régi érzések, és elköteleződésüknek nemsokára dupla esküvő formájában is hangot adnának. A sztárpár a közeljövőben tervezi megtartani a világraszóló ceremóniákat. Az egyik Jelena-frigyre minden valószínűség szerint Los Angeles kerül sor, a másik pedig Texasban lesz, tengernyi rózsával és számos, híres koszorúslánnyal.

Blondes have more fun 💁🏼

A post shared by Justin Bieber (@goldenbiebah) on

A texasi bulit Selena miatt tervezik:

Hatalmas lagzi lesz – minél nagyobb, annál jobb! Selena hófehér ruhát szeretne, meg millió színes rózsát, és hogy a legjobb barátnői vigyék a fátylát. Szülőföldjén, Texasban is egybekelnének, de Justin kedvéért LA-ben is lesz még egy templomi esküvő.

Most értek meg rá, hogy összekössék az életüket: a régi szakításuk, majd Gomez kapcsolata The Weeknddel, már a múlté, és a 25 éves lány most lett igazán boldog:

Egyfolytában együtt lógnak, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Rajonganak egymásért, és kellően tisztelik is a másikat, ami a legjobbat hozza ki belőlük.

Az Inquisitr felidézi, hogy az egykori tinisztárok már 2009 óta kerülgetik egymást, 2012-ben már volt szó eljegyzésről is, de 2015-ben mégis szétmentek. Justin különböző modellekkel randizgatott, míg Selena a kanadai rapper oldalán mutatkozott. Most októberben viszont látványosan rákapcsoltak a Jelena-projektre. A múlt héten elkapott csók is azt árulta el, hogy immár elválaszthatatlanok.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Inquisitr
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló