Celeb

Selena Gomez csak összejött megint Justin Bieberrel, itt a bizonyíték

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 10:18

The Weeknd helyett most már Biebert csókolja az énekesnő, a kanadai pasik a nyerők nála.

Ha eddig nem vettük komolyan, hogy Bieber újra Gomez körül legyeskedik, akkor innentől kezdve a hivatalos információt kell feldolgoznunk: megint együtt van az álompár. Már egy friss fotósorozat is bizonyítja az énekesek csókját, ugyanis szerdán egy hokimeccsen nyilvánosan csőröztek.

 

A kiújult barátságnak köztük immáron vége, láthatóan szintet léptek a mérkőzésen. Justint a minap elkísérte Selena az énekes los angelesi meccsére, aki teljes felszerelésben szaladt oda a lányhoz, hogy csókot lopjon. A Bustle szerint egyéb részlet nem derült ki a szerdai randiból, de azt eddig is tudtuk, hogy a régi szerelmesek újfent találkozgattak.

Ez a csók pedig mindent egyértelművé tett. Dőlnek a reakciók is rendesen: van, aki ünnepli az újraegyesülést, más viszont a „se veled, se nélküled” pártját erősíti.

Az biztos, hogy a két, egykori tinisztár most érettebben állt bele a kapcsolatba, főleg hogy Selena nemrégiben esett át vese transzplantáción, most pedig csak úgy ragyog a boldogságtól, jegyzi meg a Bustle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló