Celeb

Bryan Cranston, a Totál szívás sztárja nem sokkal azelőtt találkozott Charles Mansonnal, hogy elkezdődtek a gyilkosságok

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.21 | 19:52

A színész még csak 12 éves volt, és az egyik unokabátyjával járták az országot motorháton ülve, amikor belefutottak a szektavezérbe.

A napokban elhunyt szektavezér sokak szerint a legördögibb figura volt, akit csak a hátán hordott a Föld. Talán Bryan Cranston is ezt gondolta róla. Amikor Manson halálhíre felrázta a netet, ő is egy poszttal reagált rá, amiben azt írta, hogy még mindig megborzong a nevétől, mert nem sokkal azelőtt, egy éven belül találkozott vele, mint ahogy a gyilkosságok elkezdődtek.

Charles Manson. Fotó: California Department of Corrections and Rehabilitation via Getty Images.

 

Cranson és az egyik unokabátyja jó hippik módjára motorral járták az országot, és eljutottak a Manson család központjának számító Spahn farmra. Eltöltöttek ott egy kis időt. Azonnal szemet szúrt nekik egy karizmatikus, alacsony férfi, akit mindenki tisztelettel vett körbe, és Charlie-nak szólított. Azt még Cranston is megjegyezte róla, hogy

őrület csillogott a szemeiben.

Azért azon csodálkoztak, hogy amikor Manson jelt adva elkiáltotta magát egy alkalommal, és arra utasította híveit, akkor mindenki gondolkodás nélkül a motorjára pattant. Biztos fontos ember lehet, gondolták róla Cranstonék. Aztán amikor megtörténtek a gyilkosságok, és meglátta a színész a tévében Manson fotóját, rögtön hívták egymást az unokabátyjával. Kirázta őket a hideg, el se akarták hinni, hogy mi történt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló