Celeb

Gwyneth Palthrow kezét megkérték, ráadásul már egy éve!

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.22 | 09:55

Chris Martin ex-nejét egy Brad Falchuk nevű tévés producer nézte ki magának.

Egy Brad Falchuk nevű, sármos tévéproducer szeretné Gwyneth Palthrow fejét bekötni. Chris Martin volt feleségét, aki két közös gyermeküknek is anyja, már egy éve eljegyezte Falchuk.

via GIPHY

Az információ egyébként a színésznő  honlapján már szerepel is, a hírei közt. Eljegyzési fotók is készültek, melyeket a leendő menyasszony szeretne majd maga közzétenni.

Egy éve azzal etetik a közvéleményt, hogy csak randizgatnak, miközben már az esküvőjüket tervezik. Pedig az éles szeműek kifürkészhették volna, hogy Palthrow jobb kezén egy ideje ott is figyel a gyűrű.

And today a long hike in the rain.

A post shared by @bradfalchuk on

A Glee – Sztárok leszünk! című, zenés vígjátéksorozat forgatásán botlottak egymásba, még 2014-ben. A frissen elvált, 46 éves executive producer ott találkozott a nála egy évvel fiatalabb Oscar-díjas színésznővel, aki beugrott egy kisebb szerepre.

Martinis made with iceberg ice. #fogoisland #happy

A post shared by @bradfalchuk on

Brad másik munkájának, a Scream Queens – Gyilkos történet című, horrorvígjáték-sorozatnak a bemutatóján mutatkoztak először nyilvánosan együtt. Egy 2015-ös Instagram poszt is megörökítette a dátumot.

Mindketten túl vannak már egy-egy házasságon, melyekből két-két gyerek született, egy fiú és egy lány. Részünkről drukkolunk nekik, akárcsak a Vanity Fair.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.