Celeb

Ismét körözi a rendőrség Papacitát, a Kőgazdag Fiatalok testőrét

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.22 | 09:48

Elfogatóparancsot adtak ki ellene november 20-án.

Forrás: TV2

A Kögazdag Fiatalok című reality műsor szereplője, Hopka László, azaz Papacita ellen már októberben is elfogató parancsot adott ki a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja, ekkor még sikkasztás miatt. Az ügyet Papacita gyorsan rendezte és őszintén beszélt is róla:

Srácok, elmondjuk frankón, hogy arról volt itt szó, hogy volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom. Valami közlekedési kihágással, ami 143 ezer forintra emelkedett. Ezt reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre, és visszaigazoltan, vissza is vették a körözést, tehát nem vagyok körözés alatt. Nincsen semmi probléma. Megkérdeztük az eljáró tisztet, hogy miért sikkasztásnak nevezik: az volt a válasza, azért, mert az államkasszából a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. Mindenkinek ajánlom, ha valakinek pénzbírsága van, fizesse be, akár 5 vagy 10 ezer forint, mert ez a rendszer így van felépítve. (…) 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést

– mondta Papacita

Most viszont a rendőrség honlapja szerint ismét körözik Papacitát, a körözés okaként pedig kapcsolati erőszakot jelöltek meg. A körözési eljárást lefolytató szerv a Dunakeszi Rendőrkapitányság.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló