Celeb

A fxxxhelikopterező valóságshow-nyertest emberrablásért ültetik le épp ezekben a percekben

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.24 | 14:48

VV Aurelio a ValóVilág 6. szériájából vált ismertté, leginkább azzal, hogy nemi szervével helikopterezett, majd megnyerte a show-t. Most elég nagy bajban van...

2017 őszén Aurelio részegen aludt egy kocsmában, amikor egy cimborája 200 ezer forintot lopott el tőle. A valóságshow-hős büntetésből elrabolta az ismerőst, és úgy vette vissza tőle a pénzt, amiért első fokon 4 év börtönbüntetést kapott. Csakhogy fellebbezett, így az ügy máig nem zárult le.

„Nagyon sajnálom, nagyon röstellem azt, amit tettem. Nem a felmentésemért kampányolok, és lehet, hogy bűncselekményt követtem el, de soha nem állt szándékomban embert rabolni. Szeretnék elnézést kérni a viselkedésemért, és amiért az elsőfokú tárgyalásra szerepelni jártam”

– mondta mai, szerdai tárgyalásán a Blikk beszámolója szerint.

“Nem szándékozom bűncselekményeket elkövetni. Bevallom, ideges voltam, felpofoztam, üvöltöztem a sértettel, elküldtem melegebb éghajlatra. Valóban csapkodtam hátrafelé, amikor a kocsiban voltam, és igen, mondtam, hogy szívem szerint kiszállnék és elásnám. Már bánom, hogy a kiszőkített hajú idióta fejemmel mentem a tárgyalásra, ahova szerepelni jártam, de fel sem fogtam, milyen következményei lehetnek ennek az egésznek. Bíró úr, legyen szíves mindezt figyelembe venni. Pszichológushoz is rengeteget járok, szeretném a hírnevemet is jó, erkölcsileg jó dolgokra fordítani. Szeretném, ha elhinné nekem, hogy nem állt szándékomban senkit elrabolni”

– mondta végül, az utolsó szó jogán.

Hamarosan kiderül, hány évre ültetik le végül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló