Celeb

Dárdai Blanka most először reagált a rosszindulatú kommentekre, amiket L.L. Juniorra való kapcsolata miatt kap

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.27 | 15:18

Hónapok óta pletykálják, hogy Dárdai Blanka és L.L. Junior egy párt alkotnak, végül november végén tették hivatalossá a kapcsolatukat.

Az internet önjelölt megmondóemberei azóta is folyamatosan próbálják megfejteni a kapcsolatukat, sajnos sok esetben nem pozitív hangvételben. Ezért az énekesnő most úgy döntött, reagál az őket ért negatív megnyilvánulásokra.

Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat.
Én 5 percnél többet nem tudok más életével törődni, de ez én vagyok és most pont azért vagyok itt, hogy az olyan emberek kommentjeit emésszem, akik nem olyanok mint én.
Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek. Ez pont az a boldogság, ami azért nem hiányzott az életemből eddig mert fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Ezt semmilyen rosszindulatú komment nem tudja elvenni tőlem.
Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt könyörgöm ne felejtsétek el. Könnyen törtök pálcát a fejünk felett ,hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez amit egy kép alá szerettek sokszor 86szor leírni. Tökre unalmas és mindig az van bennem, hogy az idő majd bizonyítja és talán majd megértitek/elengeditek. Ezért könnyedén el tudom engedni ezeket a gonosz megjegyzéseket.
De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egy ivásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellé rendelt viszonyban (!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát

– írta Dárdai Blanka Instagramon.

View this post on Instagram

A post shared by BRENKA (@dardaiblanka)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló