Celeb

Istenes Bence a jövőben sem tervez beszélni Rácz Jenővel

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.28 | 15:48

És nem azért, mert nem ő nyert a Sztárbox-ban.

Forrás: RTL

Már a Sztárbox mérkőzése előtt egyértelmű volt, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő között kibékíthetetlen konfliktus van. Az összecsapást végül Rácz Jenő nyerte és ellenfele, Istenes Bence először még kezet sem akart vele fogni. Majd meg is ragadta az alkalmat, hogy elmondja, nem azért nem fogott kezet, mert bunkó, hanem azért, mert Rácz állítólag ordenáré dolgokat mondott neki a meccs közben.

Istenes Bence később nyilatkozott az RTL-nek és elmondta, hogy bármikor megismételné a mérkőzést Rácz Jenővel, de beszélni nem fognak:

Tévéműsort csináltam, közben van két gyerekem, elköltöztünk, készítem az IstenEstet, vannak vállalkozásaim. Az életem elképesztően intenzív volt. Az utóbbi négy hónapban már Balatonról jártam fel, fárasztó volt ennek az egésznek a logisztikája, az edzések, minden percem beosztottam, elfáradtam. De azért is érzem kereknek a történetet, mert olyan meccsel szálltam ki, amin nem volt annyira egyértelmű, hogy ki a jobb. Ennek így kellett lennie, emelt fővel tudok távozni. Azt gondolom, amit a Kokó mondott erről: ennek a meccsnek szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója. Nagyon nyitott lennék rá. Sok bokszolónak volt olyan ellenfele, akivel akár trilógiát is csinált. Lehet mi is ilyenek leszünk egymásnak.

– mondta Istenes Bence


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló