Celeb

Selena Gomez visszatért, és érzelmes Instagram-poszttal törte meg a virtuális csendet

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.28 | 17:08

Nagyjából három hónapig volt inaktív a rajongók nagy bánatára, de most visszatért, méghozzá érzelgős fotóval és üzenettel a több mint 100 millió követőjének címezve.

gettyimages-545632580
Fotó: Kevin Winter / Getty Images

Ez az év volt életem egyik legnehezebb és egyben legmeghatározóbb időszaka. Végre legyőztem a félelmemet azzal kapcsolatban, hogy “nem vagyok elég”. Csak viszonozni szeretném azt a sok szeretetet, amit az elmúlt években kaptam tőletek és meg akarom mutatni, hogy mennyire fontos saját magatokkal is törődni.

A 24 éves mexikói származású énekesnő még augusztusban jelentette be ideiglenes visszavonulását, annak ellenére, hogy éppen turnéja kellős közepén volt. A People magazinnak akkor ezt nyilatkozta:

Mint ahogy sokan tudjátok, nagyjából egy évvel ezelőtt nyíltam meg a betegségemről, amely minden embert másképpen érint. Nálam szorongás, pánikrohamok és depresszió formájában jelentkezett a lupusz, ami sok kihívás elé állított.

Úgy tűnik a díva kipihente magát, sőt, legutóbbi publikus megjelenésén, az American Music Awardson még egy díjat is átvehetett, írja az Elite Daily.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló