Celeb

Selena Gomez visszatért, és érzelmes Instagram-poszttal törte meg a virtuális csendet

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.28 | 17:08

Nagyjából három hónapig volt inaktív a rajongók nagy bánatára, de most visszatért, méghozzá érzelgős fotóval és üzenettel a több mint 100 millió követőjének címezve.

gettyimages-545632580
Fotó: Kevin Winter / Getty Images

Ez az év volt életem egyik legnehezebb és egyben legmeghatározóbb időszaka. Végre legyőztem a félelmemet azzal kapcsolatban, hogy “nem vagyok elég”. Csak viszonozni szeretném azt a sok szeretetet, amit az elmúlt években kaptam tőletek és meg akarom mutatni, hogy mennyire fontos saját magatokkal is törődni.

A 24 éves mexikói származású énekesnő még augusztusban jelentette be ideiglenes visszavonulását, annak ellenére, hogy éppen turnéja kellős közepén volt. A People magazinnak akkor ezt nyilatkozta:

Mint ahogy sokan tudjátok, nagyjából egy évvel ezelőtt nyíltam meg a betegségemről, amely minden embert másképpen érint. Nálam szorongás, pánikrohamok és depresszió formájában jelentkezett a lupusz, ami sok kihívás elé állított.

Úgy tűnik a díva kipihente magát, sőt, legutóbbi publikus megjelenésén, az American Music Awardson még egy díjat is átvehetett, írja az Elite Daily.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló