Celeb

A tévéstúdióban jelent meg Berki Krisztián szelleme

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.30 | 17:18

Különös síron túli élmény.

Úgy tűnik, Berki Krisztián a halála után is vérbeli celeb, nem bírja ki, hogy ne szerepelhessen. A Bors érdekes jelenségről számolt be Hajdú Péter stúdiójában, ahol Hódi Pamela éppen Berki Krisztiánról mesélt könnyek között. A beszélgetés során, pontosan 56 perc 10 és 21 másodperc között egy fehér árnyalak tűnt fel a képernyőn. Néhányan azt gondolják, hogy lehet, hogy Berki szelleme jelent meg az interjú alatt a stúdióban. Mások viszont kevésbé misztikus magyarázatot találtak, úgy vélik, hogy csak egy stábtag tükröződött a felvételen.

Lénárt Évi parapszichológus és jósnő, aki számos híresség jövőjét megjósolta már, a Borsnak elárulta, hogy november 27-én, teliholdkor érezte Berki Krisztián szellemét, és biztos benne, hogy a stúdióban járt, hogy üzenhessen Pamelának.

“Berki Krisztián ismét megjelent nálam tegnap éjjel teliholdkor. Azt mondta, hogy sétálgatott a stúdióban, amikor Hajdú Péter és Hódi Pamela beszélgetett, sőt át is ölelte Pamelát. Krisztián azt állítja, hogy ezt csak hidegrázásként érezte Pamela, mivel nem fogékony a szellemvilágra. Sajnálja, hogy Nati ott volt, és nem szeretné Pamelát sírni látni, mert ez fájdalmas érzés számára, különösen mivel Pamela nem érzékeli a jelenlétét”

– mondta Lénárt Évi a lapnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.