Celeb

Johnny Depp válása egy gyermekkórház körül bonyolódik

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.30 | 10:41

Azt hittük, ez a sztori soha nem ér véget, de már nem sok kell, hogy a sármos színész újra szingli legyen.

Matt Roberts / Getty Images
Matt Roberts / Getty Imagesfotó: Matt Roberts / Getty Images

Amber Heard nehezen ereszti Deppet, ugyanis exe még nem fizetett neki. Hétfőn azért került újra fókuszba a válásuk, mert a texasi színésznő által egy gyermekkórháznak beígért, jelentős anyagi támogatás még nem érkezett meg – írja a TMZ.

Nem Heard volt feledékeny, szándékosan sem tartaná vissza az összeget, egyszerűen csak még le kell papírozniuk mindent. Ahogy a 30 éves hölgy ügyvédje, Pierce O’Donnell mondta:

Az egyezség dokumentumai a héten készülnek el, melyet terv szerint aláír majd mindkét fél. Johnny-nak eztán muszáj lesz a zsebébe nyúlnia, és akkor Amber is teljesítheti a kórháznak tett ígéretét.

Még augusztusban nyilatkozta ugyanis a színésznő, hogy nem a pénz miatt válik el. Ezt igazolandó, azt a hétmillió dollárt (1.9 milliárd forint), amire az 53 éves volt férjétől számít, jótékony célra adja. Depp közben magánakcióba kezdett: saját maga akarta odaadni a pénzt a Los Angeles-i gyerekklinikának, és egy töredék-összeggel már el is kezdte a közvetlen utalásokat. Amber szerint mindezt azért tette, hogy így nagyobb adókedvezményben részesüljön. Ha ez így folytatódna, akkor az a leendő ex inkább ahhoz ragaszkodna, hogy Depp fizessen duplán: ez esetben már 14 millió dollár volna szerinte méltányos.

A gyerekkórház mellett egyébként a hölgy egy olyan szervezetet is támogatna, amelyik a nők elleni erőszak felszámolásán küzd. A pár egy közös, korábbi nyilatkozatában a pletykákat cáfolandó, arra is kitért, hogy kapcsolatukban erőszakos eset nem fordult elő. Fizikai és lelki sérülés nélkül úszták meg a mindössze 15 hónapig tartó házasságukat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló