Celeb

Kóbor János betegágyánál minden nap másfél órát imádkozik felesége

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.30 | 11:18

Hiába van látogatási tilalom, külön engedélyt kapott, hogy minden nap ott lehessen a férje ágyánál.

MTI/Mohai Balázs

Blikk cikke szerint már több mint két hete van kórházban Kóbor János, akit felesége, Zsóka minden nap meglátogat. Az Omega frontemberének állapotában egyelőre nincs változás, a rajongók és a zenekar tagjai is imádkoznak érte, és mindenki egyként reméli, hogy a Mecky becenevű énekes mihamarabb felépül és színpadra állhat.

Trunkos András, a zenekar menedzsere a következő helyzetjelentést adta a Blikknek Kóbor állapotáról. “Nincs változás Mecky állapotában. (…) A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik” – mondta el a lapnak Trunkos.

A cikk szerint Zsóka és Kóbor 16 éve alkotnak egy párt, közös gyerekük, Léna 13 éve született.

A Blikk megkereste Kóbor feleségét is, ám Zsókát most sem lehetett utolérni, aki ráadásul teljes hírzárlatot rendelt el, mert tudja, hogy Kóbor nem szeretné, ha az állapota és betegsége aggodalmat okozna a rajongóinak. Hivatalosan azt sem lehet tudni, hogy mi miatt került az Omega énekes a kórházba, bár a Blikk úgy értesült, hogy koronavírussal kezelik Kóbor Jánost a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló