Celeb

Végre megismerhetjük Kim Dzsongun és neje igaz szerelmének történetét

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.01 | 14:18

A könnyfakasztó szerelmi történetet az észak-koreai diktátor húga, Kim Jodzsong osztotta meg a világgal.

Mindig egymás oldalán, szerető testvérekként

Ahogyan arról korábban is írtunk, Kim Jodzsong még a koronavírus első hulláma alatt regisztrált a Facebookon. A Koreai Munkapárt Központi Bizottságának elnökhelyettese intim részleteket is elárul a diktátorról, akiről gyerekkori fotókat is posztolgat.

Korábban a DPRK-ban a romantika nem volt divat, igaz szerelmet csak a Rendszer és Kedves Vezérek iránt illett érezni. Mivel azonban Katalin és Vilmos, Harry és Meghan hatalmas sztárok világszerte, Kim Jodzsong is előállt bátyja és sógornője romantikus egymástalálásának történetével.

Ri Szoldzsu megható profilképe

 

Ri Szoldzsu énekesnőként dolgozott, és 2010 szilveszterén a zenekara a Kim-család előtt lépett fel. Kim Dzsongun a húga mellett ült, és első látásra beleszeretett a szépséges fiatal lányba. Igen ám, de sajnos senki nem tudta a nevét, és mire Dzsongun a backstage-hez ért, a lányok már mind elmentek. Túl félénk volt ahhoz, hogy azonnal intézkedjen, inkább szenvedett.

A találkozás megváltoztatta a hős szerelmes életét. Éjszaka többször felkelt, és a húgát kérdezte, ki volt ez a szépség, akiben azonnal meglátta a belső értékeket is, mert hogy Ri Szoldzsu természetesen hithű kommunista (máskülönben fel sem léphetett volna a Kimek előtt).

Az apját, a Nagy Vezért is kérdezgette, aki egyetértett, hogy valóban helyes lányról van szó, akit örömmel látna a családban. Ezért aztán bekérte a fellépők listáját, így rögtön lehetett tudni a lány címét. Dzsongun azonnal rohant hozzá, ám előtte még a húgával együtt beugrott egy szupermarketbe, hogy virágot vegyen a lánynak. A boltban épp ott volt Ri Szoldzsu is, aki azonnal a szívéhez kapott, amikor meglátta a délceg Kimet.

Ő maga olyan izgatott volt, hogy elfelejtette kifizetni a virágot, amit aztán a húga rendezett a pénztárnál, míg a szerelmesek egymás tekintetében elveszve egymásra találtak. A többi már történelem – írja Jodzsong, aki jelenleg bátyja helyettese, Észak-Korea második legfontosabb embere.

Az asszonyka friss profilképe

Disszidensek szerint a tudatos brandépítésen kívül más oka is van annak, hogy a diktátor húga ennyire szeret szerepelni, és folyton imádott bátyja életének hősies főszereplőjeként tűnik fel. Mint ismeretes, Kim Dzsongun kiiktat mindenkit, aki túl nagy hatalomra tesz szert mellette, nem volt ez másképp nagybátyjával, Csang Szongthekkel sem. Őt árulónak bélyegezte, és testét kutyákkal tépette apró darabokra.

Kim Jodzsong jól tudja ezt, és az utóbbi időben már rebesgetni kezdték, hogy bátyja gyenge egészségi állapota miatt ideiglenesen ő veszi át a vezetést. Nem kérdés, hogy ha a Nagy Testvérrel valami történik, a hugica lesz a Kedves Vezér. Éppen ezért Kim Jodzsong láthatóan arra gyúr, hogy illusztrálja, milyen szeretetteljes is az ő kapcsolatuk, hogy ha netán Kim Dzsongun el akarná távolítani vagy ki akarná iktatni, azzal a saját imázsát is romba döntse gyengéd, romantikus, családcentrikus hősként.

Vagyis olyan ikonként, amilyenek a brit királyi család fiataljai is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló