Celeb

Még mindig nincs túl a szakításán az RTL sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.04 | 17:48

Nem sokkal a műsor kezdete előtt került sor a fájdalmas szakításra.

Hétfő este indul RTL A Város királynői című realityje, amelyben Apró Anna ismét visszatér a televízió képernyőjére. Az első évadban a Cápák között ismerhettük meg, mint befektetőt. Most, négy év után, Anna visszatér a képernyőre, hogy részt vegyen ebben az új kihívásban.

Anna fő motivációja a műsorban való részvételre az volt, hogy visszataláljon a nőiességéhez és új barátokat szerezzen, akikkel együtt élvezheti a női szórakozási formákat:

“Nagyon sok időt töltöttem az üzleti életben, és a Cápák közöttben is azt a kemény, szigorú karakteremet láthatták az emberek. A hétköznapokban viszont egy sokkal lazább, kevésbé szigorú nő vagyok, ezt az oldalamat pedig most meg is mutathatom. Ez a szereplés az eddigi imidzsem szöges ellentéte, de szeretem a kihívásokat és garantálom, a nézők jól fognak szórakozni”

– árulta el a Blikknek.

“A műsor előtt ért véget egy hosszú komoly kapcsolatom. Még nem tudtam ezen teljesen túltenni magam, ezért sem kezdtem újra randizni. Azt gondoltam, egy ilyen nehéz helyzetben jót fog nekem tenni, hogy a lányokkal tölthetem az időt. A társaim jóindulatú, értelmes egyéniségek, akik mellett szívesen szerepelek. Az elmúlt három évben visszautasítottam minden műsorra kapott felkérést. Mostanra viszont véget ért az a nagyobb munka, amit el kellett végeznem az elhunyt édesapám iránti elkötelezettségből, és szeretnék egy kicsit hátradőlni”

– vallotta be.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló