Celeb

Chris Pratt úgy élvezi az arcmasszázst, mint Hannibal Lecter a lóbabot chiantival

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.05 | 09:07

A színész az Instagramon közvetítette a szépészeti kezelését, majd az ikonikus szájmozdulattal adott hangot elégedettségének.

Chris úgy gondolta, csinál egy kis reklámot a kozmetikusának, ezért felvette, ahogy az az arcát masszírozza. Az ehhez viselt furcsa műanyag maszkról aztán beugrott neki Hannibal Lecter, úgyhogy elő is adta a saját verzióját a kannibál doktor egyik legfélelmetesebb gesztusának. Erről a jelenetről van szó, ha valakinek nem lenne meg:

Prattet sokat látjuk mostanában, jó, és kevésbé jó dolgokkal kapcsolatban. 8 év után válik feleségétől, ennek nyilván nem örül, annak talán már jobban, hogy Star-Lordként kicsit ő is feltűnik a közelgő Avengers: Infinity Warban. Az igazán nagy durranás számára viszont majd a következő Jurassic World lesz, ami 2018 nyarán esedékes, de az első igazi trailer most pénteken érkezik, és már nyomják belőle a teasereket ezerrel. A legfrissebben már T-Rex is van:

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Teaser NO TURNING BACK (Universal Pictures)

In Cinemas June 21, 2018 Awesome. The first Jurassic World: Fallen Kingdom trailer is almost here. Follow the page to make sure you see it first. Subscribe to make sure you don’t miss it: http://po.st/t2imTC Follow us for the latest movie updates!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló